Rijexamen

Omdat ik mijn auto rijbewijs wil halen, was ik op zoek naar een rijschool in Arnhem. Dit vond ik nog best lastig want er zijn zoveel mogelijkheden dat ik door de bomen het bos niet meer zag. Ik vind het belangrijk om goed les te krijgen maar ik wil ook echt niet meer uitgeven dan nodig is. Om wat meer ervaringen te horen besloot ik om eens in mijn omgeving rond te gaan vragen. Er werden veel verschillende rijscholen genoemd, sommige positief, andere negatief. Iedereen was het er wel over eens dat je best snel je rijbewijs kunt halen maar dat je ook een rijschool moet hebben die dat ook wil. Geen logge organisatie waar het een eeuwigheid duurt voordat je daadwerkelijk op mag.

Rijschool in Arnhem

Ervaringen met rijschool in Arnhem

Van de ervaringen van mijn omgeving kreeg ik ook goede tips. Zo wist ik dat ik een erkende rijschool in Arnhem wilde. Bovag erkend bijvoorbeeld. Ook kreeg ik de tip om te letten op de slagingspercentages. Na verder rondkijken en nog meer vragen stellen kwam ik uiteindelijk terecht bij Rijschool Snell. Deze Bovag erkende rijschool heeft een hoog slagingspercentage. Bovendien hebben zij een methode waarin zeer effectief les wordt gegeven waardoor je minder lessen nodig hebt om je rijbewijs te halen. Dit scheelt natuurlijk ontzettend veel geld.

Snell.nl

Totaal pakket

Rijschool Snell biedt bovendien een speciaal pakket aan met daarin 20 rijlessen, het CBR examen en de tussentijdse toets (TTT). Bovendien ontvang je gratis een online theoriecursus waarmee je onbeperkt de theorie kunt leren en examens kunt oefenen. Dit hele pakket kost maar € 899,00. Dit is zeer voordelig en ik besloot bij Rijschool Snell te gaan lessen. Inmiddels ben ik halverwege mijn pakket en het gaat supergoed. Ik verwacht dat ik naast mijn pakket geen extra lessen nodig heb. Hopelijk slaag ik ook in een keer.