Als je scooterschade hebt, kun je dit laten herstellen bij AAS schadeherstel. Er zijn 88 vestigingen door heel Nederland te vinden, zodat er altijd eentje bij jou in de buurt is. Voor AAS schadeherstel zijn vier dingen van het grootste belang. Allereerst willen zij jou ontzorgen. Om dat te bereiken, kun je op elk moment van elke dag contact opnemen, zodat je direct weet waar je aan toe bent. Daarnaast hechten zij waarde aan klanttevredenheid en streven ernaar jouw verwachtingen te overtreffen. Vakmanschap is een belangrijk aspect bij AAS schadeherstel. Jouw scooterschade wordt behandeld door iemand met verstand van zaken. Tot slot wordt er rekening gehouden met mens, maatschappij en milieu in het nemen van beslissingen.

Waar je op moet letten bij scooterschade

Als je scooterschade hebt, gaat dit meestal om het herstellen van onderdelen of spuiten van onderdelen. Dit kunnen platen of kappen zijn, maar bijvoorbeeld ook tanks en frames. Het herstellen van frames, voorvorken en achterbruggen moet gedaan worden door gespecialiseerde bedrijven. Deze bedrijven hebben een motorrichtbank. Dit hebben niet alle vestigingen, dus in geval van scooterschade zul je hier rekening mee moeten houden. Je kunt contact opnemen met de vestiging bij jou in de buurt om hier meer informatie over te krijgen. Je kunt ook een offerte opvragen.

Vakmanschap gegarandeerd

Behalve scooterschade, kan AAS schadeherstel ook schade aan andere voertuigen of ruitschade herstellen. Ook kun je voor motorschade terecht bij AAS schadeherstel. Het personeel is vakkundig opgeleid en wordt voortdurend getraind om hun kennis up-to-date te blijven houden. Deze continue training zorgt voor de mogelijkheid tot innovatieve aanpak.