Het kan de beste overkomen: een kras in de lak van je auto. Erg vervelend als dit gebeurt, maar gelukkig kun je dit ook erg gemakkelijk en snel weer laten maken. Zowel diepe als oppervlakkige krassen kunnen eenvoudig en snel hersteld worden. Dit zorgt ervoor dat jij binnen korte tijd weer de weg op kunt met je auto, zonder dat er nog iets te zien is van de kras. Kosten krassen verwijderen weten? Dat kun je hier ontdekken.

Een diepe kras is een kras waarbij de lak van jouw auto beschadigd is geraakt. Dit kun je zien doordat de witte ondergrond van de lak zichtbaar is. Ook als je nagel vastloopt op de kras als je met je nagel over de kras heen gaat weet je dat het gaat om een diepe kras. Wanneer jouw kras een grootte heeft van 20 centimeter of kleiner kun je dit heel snel en vakkundig laten herstellen door professionals.

Dit zijn de kosten krassen verwijderen

Wellicht denk je dat je hele auto opnieuw gespoten moet worden door de kras in de lak en dat je heel wat geld kwijt zult zijn. Maar niets is minder waar, want tegenwoordig is het ook erg goed mogelijk om alleen de plek van de kras te herstellen en te spuiten. Hoe werkt het? De plaats van de kras wordt eerst geschuurd, daarna krijgt deze plek een nieuwe grondlaag en vervolgens een nieuwe laklaag. Dit gebeurt in de exacte kleur van de lak. Daarna wordt deze plek opgepoetst en zie je niets meer van de kras. De kosten krassen verwijderen ligt op ongeveer €175 inclusief BTW.