Mijn dochter werd een aantal weken geleden 18 jaar en het leek mij een erg leuk idee om haar autorijbewijs als cadeau te geven. Daarom ging ik ook op het internet op zoek naar een goede rijschool bij ons in de buurt. Tijdens het zoeken zag ik dat ik was getagd in een Facebook post. De post ging over een voordelige rijschool in Tilburg en onder de post stond klik hier om doorverwezen te worden naar de website wat ik vervolgens gedaan had.

Doorverwezen naar de website van Autorijschool Sabrina

Toen ik op de klik hier link klikte kwam ik terecht op de website van Autorijschool Sabrina. op de website van de rijschool is erg veel informatie te vinden over wat de rijschool belangrijk vindt en aan te bieden heeft. De informatie sprak mij erg aan waardoor ik mijn dochter ook had aangemeld voor een proefles.

Erg goede klik met de rij instructeur van Autorijschool Sabrina

De tarieven die de rijschool hanteert voor de rijlessen en voor de pakketten die ze aanbieden spraken mij ook erg aan omdat deze erg voordelig zijn in vergelijking met de andere websites die ik had bezocht. Toen mijn dochter terugkwam van haar proefles vertelde ze ons dat ze een erg fijne rij instructeur heeft waardoor we ook besloten om een pakket af te sluiten. Ze heeft nu een aantal rijlessen gehad en ze heeft het autorijden al aardig onder de knie.