Deze tripjes zijn de moeite waard met je motor

  • Home
  • Deze tripjes zijn de moeite waard met je motor
Motor rijden

Deze tripjes zijn de moeite waard met je motor

  • 30 maart 2020
  • By Admin: Redactie
  • Comments: 00

Motor rijden is echt voor liefhebbers. Als je een motor rijdt dan ben je vaak al een fanaat. Je houdt ervan om in de zomer op pad te gaan met vrienden en dingen te bekijken. Met je motorvrienden rijd je graag in een groep rond op weg naar een vette bestemming. Waarschijnlijk heb je al veel motorritjes erop zitten, het is dus wel even tijd voor wat inspiratie. In deze blogs worden tripjes aan je voorgelegd, binnenkort kun je weer met je motorvrienden op pad! Bezoek de website van Arie Molenaar motors als je een nieuwe motor nodig hebt.

1000 bochten route

Deze route is echt voor bochten liefhebbers. Je rijdt met je motor langs mooie wegen en over snelle banen dwars door een pittoresk landschap. Het is een route van maar liefst 350 kilometer. Deze route is dan ook echt 350 kilometer genieten. In deze rit is het belangrijk om techniek en snelheid te combineren.

Routes langs hanzesteden

Er zijn ook routes die leiden langs de hanzesteden van Nederland. Zo kun je met je motor langs Kampen, Zwolle en Hattem rijden. Dit zijn mooie steden met een rijke historie. Kampen en Zwolle waren vroeger rijke handelssteden. In de binnenstad is nog veel terug te zien van de rijkdom van weleer. Mooie koopmanshuizen en grote kerken laten zien dat Kampen en Zwolle vroeger vooraanstaande steden waren.

Route langs de duinen

Nederland heeft een hele lange kustlijn. Er zijn veel plaatsen die liggen aan de kust en die de moeite waard zijn om te bezoeken. Egmond aan Zee is een plek waar zonliefhebbers, lopers en fietsers helemaal kunnen genieten van de mooie zee. Ook is het een leuke plek om naartoe te gaan met de motor. Neem een lekkere pauze bij een strandtent en geniet van de ondergaande zon alvorens je je weer naar huis begeeft.

Provincie Zeeland

In Zeeland zijn diverse plekken waar het leuk is om heen te gaan met je motorvrienden. Bezoek de plaatsen Middelburg en Volendam. Eet een lekker visje, loop door de havens heen en neem een kijkje in de binnenstad. Na een mooie dag, kun je met een voldaan terugkeren naar huis.