Helaas kunnen we dit op moment weinig van de wereld en Europa zien, maar hopelijk is dat snel verleden tijd. Toch hoef je nu niet stil te zitten: bekijk eens de mooie onderstaande routes die we hebben geselecteerd en droom alvast weg bij het idee van over deze wegen rijden… Dus: pen en papier bij de hand zodat je alvast weet welke bestemming je als volgende zal aandoen!

Kastelen in Duitsland

Dat het Duitse weer altijd wordt afgebeeld als regenachtig en grauw is niet juist: integendeel, Duitsland kent genoeg zonuren! Je kunt er dus fijn op vakantie. Ook is het erg geschikt als reisland omdat er veel wegen zijn, ook nog eens in goede staat, en je op de autobahnen ongelimiteerd hard mag rijden. Je kunt dus overal snel zijn. Eén van de mooiste routes door het land gaat door Zuid-Beieren en Baden-Württemberg en hier zul je veel Disney-waardige kastelen, knusse dorpjes en veel natuurschoon zien. Zeker de moeite waard om hier door heen te rijden!

Wegdromen in Frankrijk

Niet een hele lange route (zo’n 31 kilometer), maar daardoor zeker niet minder mooi! Integendeel, het is misschien wel één van de mooiste van Zuid-Frankrijk. Hier vind je prachtige vergezichten over de zee, de bergen, en vooral veel typische Zuid-Franse dorpjes. Het ligt ook nog eens dichtbij grote steden als Nice en Marseille, en een bezoekje aan Monte-Carlo kan ook niet ontbreken.

Volop bochten in Italië

Deze prachtige bergroute is uitgeroepen tot één van de mooiste passen van Europa. Het ligt namelijk tussen duizenden meters hoge bergen in en daarom zal het je niet verbazen dat hier heel veel haarspeldbochten zijn. Als je snel wagenziek bent, is deze route dus niet heel fijn. Daarentegen zie je wel veel mooie natuur om je heen.Natuurlijk is het hartstikke leuk als vakantie om deze adembenemende routes te doen. Maar het kan ook jouw dagelijkse realiteit worden: word vrachtwagenchauffeur! Zo zie je regelmatig prachtige natuur om je heen terwijl je aan het werken bent. Iets voor jou? Het enige wat je nodig hebt is een geschikt rijbewijs, een voltooid en geslaagde vrachtwagen theorie cursus, en code 95. Kijk voor meer informatie op abcrijopleidingen.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *