Comfortabel met de kinderen de weg op

  • Home
  • Comfortabel met de kinderen de weg op
Diverse fietsen

Comfortabel met de kinderen de weg op

  • 28 januari 2020
  • By Admin: Redactie
  • Comments: 00

Boodschappen doen en de kinderen van school halen, altijd weer een gevecht om met de fiets veilig en comfortabel thuis te komen. Nog maar niet te spreken als je moet stoppen bij een stoplicht, balancerend om niet te vallen. Met een bakfiets van Dolly ben je van al deze problemen af, de moderne en sportieve fiets zorgt ervoor dat je de kinderen en nog tal van andere dingen mee kunt nemen. De bak is van kunststof gemaakt en dubbelwandig, ronde hoeken en voorzien van brede randen voor een goed comfort.

Dolly-Bakfiets

De Dolly bakfiets is samen te stellen uit vele kleuren, veertig combinaties kun je maken met de kleuren die beschikbaar zijn voor het frame en de bak. Ook een Hollandse regenbui is geen probleem met de regentent die je er optioneel bij kunt kopen, de kinderen blijven dan lekker droog tijdens de fietsrit. Degelijke kwaliteit onderdelen die er worden gebruikt, de gehele bakfiets is ontwikkeld en geproduceerd in Nederland. Service aan huis bij onderhoud en reparatie, maar ook een proefrit is mogelijk bij jou in de buurt.

Accessoires fiets

Veel accessoires

Heb je bepaalde producten nodig voor je bakfiets dan zijn deze ook verkrijgbaar in onze webshop. Een tweede bankje voor de bak, een regentent zodat je altijd droog zit of een maxi cosi houder om je kleine mannetje of vrouwtje te kunnen vervoeren. Het is allemaal te koop, je maakt op deze manier je bakfiets functioneel en voor veel doeleinden geschikt. Ook een grote of kleine onderhoudsbeurt kun je kopen in de webshop.