Wassen
Caravan wasstraat

Ben jij op zoek naar een goede caravan wasstraat in Apeldoorn? Dan kun je terecht bij de Carwash Winstons. Bij Carwash Winstons kun je terecht om een auto, caravan of een camper door de wasstraat te halen. Wilt u een bus wassen, auto reinigen of andere voertuigen poetsen? Dat kan allemaal bij de Carwash van Winstons. Zij beschikken over fijne foam borstels die minimale krassen achterlaten. Ook hebben ze een goede wax verspreiding wat helpt tegen een regenbui.

Ervaring met Winstons caravan wasstraat

Kamperen

Laatst kon mijn bestelbus wel een goede schoonmaakbeurt krijgen. Alleen is het veel werk als je dat zelf moet gaan doen. Dus ik was eigenlijk opzoek naar een wasstraat waar hij in kon. Ik ben ook nog een keer eerder naar een wasstraat geweest alleen had ik daarna allemaal krassen op de bus gekregen. Sindsdien ga ik eigenlijk liever niet meer naar wasstraten. Alleen kan het eigenlijk niet anders. Het kost namelijk best veel werk om een bestelbus zelf schoon te maken. Door een vriend van mij werd mij aangeraden om langs de Carwash Winstons in Apeldoorn te gaan. Hij had mij namelijk een hoop positieve verhalen erover verteld. Toen wilde ik het toch wel graag weer proberen. Ik kon gemakkelijk met de bestelbus erin rijden. Ze hadden grote sponzen die een soort wax bevatte. De wax helpt goed tegen de regenbuien, wat erg fijn was. Na afloop zag mijn bestelbus er weer zo goed als nieuw uit en had er geen nieuwe krassen bij gekregen. Hun service was ook nog eens erg goed. Het is zeker een aanrader om langs Winstons te gaan als jouw voertuig ook wel een schoonmaakbeurt kan gebruiken!

Bent u ook nog op zoek naar een goede wasstraat in de omgeving van Apeldoorn? Neem dan voor meer informatie zeker een kijkje op de website: https://winstons.nl/