Een ongeluk zit in een klein hoekje. Een eeuwenoud en bekend spreekwoord en natuurlijk helemaal waar! Wanneer u ondernemer bent en een eigen autorijschool runt wilt u niet voor verassingen komen te staan als het om verzekeringen gaat. Bij lesauto’s kunnen de kosten hoog oplopen wanneer u geen Autorijschool verzekering heeft afgesloten. Een Autorijschool verzekering werkt net iets anders als een normale autoverzekering. U bent verplicht aan te geven dat u uw auto wilt gebruiken als lesauto. Bij een lesauto zijn de risico’s op schade gemiddeld net wat hoger als bij een auto voor normaal particulier gebruik. Niet alle verzekeringsmaatschappijen durven dit aan.

Een verzekeraar die snapt wat voor u belangrijk is.

Wanneer u verzekerd wilt zijn van een goede Autorijschool verzekering kies dan voor de topper op het gebied van de Autorijschool verzekeringen Autorijschool verzekeringen.nl Omdat wij ons volledig richten op het samenstellen van een betrouwbare Autorijschool verzekering weten wij waar rijschoolhouders behoefte aan hebben en snappen wij dat een goed werkende lesauto met dubbele bediening altijd klaar moet staan zodat u geen inkomsten misloopt. Wij zorgen ervoor dat u als ondernemer veilig op pad kunt met uw leerlingen.

Uitgebreide dekking

De dekking van onze autorijschool verzekering is heel uitgebreid. Wij dekken zelfs schades waaraan u misschien nog wel helemaal nooit hebt gedacht. Zoals tot 2500 euro dekking voor diefstal van contant geld uit uw lesauto. Of de kosten van het vervangen van de sloten va uw lesauto wanneer u merkt dat de sleutels zijn gestolen. Ook de eigendommen van uw leerlingen of personeel zijn verzekerd. Fijn gevoel toch?

Altijd onderweg kunnen blijven

Bij onze Autorijschool verzekering kennen wij geen kostbare waardebepalingen. Wij hanteren ruim verzekerde bedragen en tot aan het verzekerde bedrag loopt u geen risico op onderverzekering.

U krijgt een gratis vervangende auto met dubbele bediening bij schade, nood en pech. Geen verlies van inkomsten dus voor uw onderneming omdat uw auto even niet gereed is.

Instructie risico is ook meeverzekerd. Het kan natuurlijk gebeuren dat uw leerling schade veroorzaakt tijdens de les. File parkeren is bijvoorbeeld een techniek waarbij er wel eens wat mis kan gaan. Dit is vervelend voor u en ook voor de leerling. Gelukkig hoeft u zich dan geen zorgen te maken over de afhandeling van de schade met onze autorijschool verzekering bent u altijd gedekt.

Een verzekering bij ons afsluiten kan razendsnel. Vraag een op maat gemaakte offerte aan en wees verzekerd van een scherpe premie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *