20FT Container

  • Home
  • 20FT Container

20FT Container

  • 5 juli 2019
  • By Admin: Redactie
  • Comments: 00

Ben jij opzoek naar een 20ft Container maar weet jij niet waar je terecht kunt? Een uistekende keuze is het bedrijf Gebr. Vermeer Industrial Movements Tilbug. Zij maken en verkopen 20ft containers die jij kan gebruiken voor een extra opslag ruimte, magazijn, kantoor, werkplaats, winkelruimte, kantine of klaslokaal.

Mijn container
Van de 20ft container heb ik mijn eigen werkplaats gemaakt. Al lang was ik opzoek naar een eigen plekje voor mijn bedrijf en eindelijk heb ik het gevonden. De diensten die mijn bedrijf verricht zijn het maken en produceren van muziek. Waarbij veel geluid bij komt kijken. Daarom hebben we gekozen om de container goed te isoleren zodat er geen geluid van buiten naar binnen komt en ook niet van binnen naar buiten. Wat een plus punt is van de containers van Gebr. Vermeer Industrial Movements is dat jij kunt kiezen of de container geleverd word met meubilair stroom en verlichting. Dit heb je natuurlijk wel nodig als jij van de container een werkruimte of kantoorruimte wilt maken. Door dat ik een studio heb laten bouwen in de container is het vrij makkelijk met het opnemen en produceren van muziek. Voorheen deed ik het in een pand wat niet goed geïsoleerd was waardoor er altijd wel geluid op de achtergrond was of mensen gingen klagen omdat het geluid te hard was.

Als jij twijfelt over het aanschaffen van een 20ft container, dan raad ik jou het zeker aan. Als jij meer informatie wilt over de containers kun jij naar gebrvermeertransport.nl.